Cremet Tomatsuppe
Lækker cremet tomatsuppe med massere af smag fra forskellige typer tomat.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
- ½-1 stk Rødløg, Hakket
- 2 stk Grønsagsboulion
- 1 tsk Chilipesto
- 1 tsk Tomat pesto
- 1-2 spsk Soltørret Tomat
- 1 ds Hakket Tomat Cirka. 400g
- 1 ds Concentreret Tomat
- 2-3 Kviste Frisk Timian
- 1 tsk Oregano Gerne Frisk
- 2-3 Fed Hvidløg
- 1 tsk Paprika
- ½ tsk Cayenne Pepper
- 500 ml Vand
- 250 ml Madlavningsfløde 4-8% Du kan også bruge piskefløde, men på eget ansvar.
Steg løg og hvidløg i olivenolie i en gryde, indtil de er gennemsigtige.
Kom alle andre ingredienser i bortset fra fløden og molestrer suppen med en stagblender.
Varm suppen op, tilsæt fløde og smag til med salt og pepper.
Server med crutoner, hvidløgsbrød, bacon eller anden favorit-supper tilbehør.