Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
Noter
Smaller
Normal
Larger
Cremet Tomatsovs
Tomatsovs med massere af smag og friske råvarer.
Retten passer super godt til pasta med Quorn, Kylling, Kødboller eller Gordon Bleu
Udskriv
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Ret
Hovedret
Køkken
Italiensk
Antal
4
Equipment
Pande, gerne sautepande
Stagblender
Ingredienser
1
stk
Rødløg
2-3
fed
Hvidløg
1
ds
Hakket Tomat
ca. 400g
½
ds
Koncentreret Tomat Pure
70g
1
spsk
Soltørret Tomat
1
stk
Grønsagsboulion
3
Kviste
Frisk Timian
5-6
Blade
Frisk Basilikum
1½
tsk
Stødt Paprika
½-1
tsk
Cayenne Pepper
250
ml
Madlavningsfløde 4-8%
30
g
Granna Perdonna, Revet
Sådan gør du
Steg løg i lidt olie til de er klare.
Tilsæt tomat, hvidløg, krydderier og boulion.
Varm det op og lad det simre i ca. 10 min.
Tilsæt fløde og Granna Perdonna
Purer saucen med en stagblender
Smag til med salt og pepper og Server.
Noter
Cayenne pepper undlades hvis man vil have den mindre stærk og spicey
Keyword
Cremet, Fløde, Tomat, Vegetarisk