Go Back Email Link
Cremet Tomatsovs med Pasta
Cremet Tomatsovs
Tomatsovs med massere af smag og friske råvarer.
Retten passer super godt til pasta med Quorn, Kylling, Kødboller eller Gordon Bleu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4

Equipment

  • Pande, gerne sautepande
  • Stagblender

Ingredienser
  

  • 1 stk Rødløg
  • 2-3 fed Hvidløg
  • 1 ds Hakket Tomat ca. 400g
  • ½ ds Koncentreret Tomat Pure 70g
  • 1 spsk Soltørret Tomat
  • 1 stk Grønsagsboulion
  • 3 Kviste Frisk Timian
  • 5-6 Blade Frisk Basilikum
  • tsk Stødt Paprika
  • ½-1 tsk Cayenne Pepper
  • 250 ml Madlavningsfløde 4-8%
  • 30 g Granna Perdonna, Revet

Sådan gør du
 

  • Steg løg i lidt olie til de er klare.
  • Tilsæt tomat, hvidløg, krydderier og boulion.
  • Varm det op og lad det simre i ca. 10 min.
  • Tilsæt fløde og Granna Perdonna
  • Purer saucen med en stagblender
  • Smag til med salt og pepper og Server.

Noter

Cayenne pepper undlades hvis man vil have den mindre stærk og spicey
Keyword Cremet, Fløde, Tomat, Vegetarisk