Cremet Tomatsuppe


Crémet Tomatsuppe
Cremet Tomatsuppe
Lækker cremet tomatsuppe med massere af smag fra forskellige typer tomat.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4

Equipment

  • Stagblender

Ingredienser
  

  • ½-1 stk Rødløg, Hakket
  • 2 stk Grønsagsboulion
  • 1 tsk Chilipesto
  • 1 tsk Tomat pesto
  • 1-2 spsk Soltørret Tomat
  • 1 ds Hakket Tomat Cirka. 400g
  • 1 ds Concentreret Tomat
  • 2-3 Kviste Frisk Timian
  • 1 tsk Oregano Gerne Frisk
  • 2-3 Fed Hvidløg
  • 1 tsk Paprika
  • ½ tsk Cayenne Pepper
  • 500 ml Vand
  • 250 ml Madlavningsfløde 4-8% Du kan også bruge piskefløde, men på eget ansvar.

Sådan gør du
 

  • Steg løg og hvidløg i olivenolie i en gryde, indtil de er gennemsigtige.
  • Kom alle andre ingredienser i bortset fra fløden og molestrer suppen med en stagblender.
  • Varm suppen op, tilsæt fløde og smag til med salt og pepper.
  • Server med crutoner, hvidløgsbrød, bacon eller anden favorit-supper tilbehør.
Keyword Fløde, Tomat


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering