Cremet Tomatsovs

Tomatsovs med massere af smag og friske råvarer.Retten passer super godt til pasta med Quorn, Kylling, Kødboller eller Gordon Bleu
Equipment
- Pande, gerne sautepande
- Stagblender
Ingredienser
- 1 stk Rødløg
- 2-3 fed Hvidløg
- 1 ds Hakket Tomat ca. 400g
- ½ ds Koncentreret Tomat Pure 70g
- 1 spsk Soltørret Tomat
- 1 stk Grønsagsboulion
- 3 Kviste Frisk Timian
- 5-6 Blade Frisk Basilikum
- 1½ tsk Stødt Paprika
- ½-1 tsk Cayenne Pepper
- 250 ml Madlavningsfløde 4-8%
- 30 g Granna Perdonna, Revet
Sådan gør du
- Steg løg i lidt olie til de er klare.
- Tilsæt tomat, hvidløg, krydderier og boulion.
- Varm det op og lad det simre i ca. 10 min.
- Tilsæt fløde og Granna Perdonna
- Purer saucen med en stagblender
- Smag til med salt og pepper og Server.
Noter
Cayenne pepper undlades hvis man vil have den mindre stærk og spicey