Stægte Ris

Stægte ris med blandede grønsager
Ingredienser
Stægte Ris
- 250 g Kylling / Quorn
- 1 stk Porre
- 3 stk Forårsløg
- 1 kop Kogte Ris Gerne fra dagen før
- 1 Håndfuld Ærter
- 3 stk Gulerødder, skåret i meget tynde strimler.
- 2 stk Æg
Tilbehør (vigtige!)
- 1 Håndfuld Frisk Koriander
- 2 spsk Sød chili sauce
- 1 Håndfuld Hakkede Peanuts Helst usaltede.
Sådan gør du
- Steg kylling på panden og sæt til side.
- Steg ris i en smule olie.
- Tilsæt porre og løg, steg til klare.
- Tilsæt kylling og grønsager, steg igennem.
- Lav lidt ledig plads på panden og slå æggene ud, og rør dem sammen, bland det hele sammen når ægene er i nogle fornuftige klumper.
- Smag til med fiskesauce og soya, men spar gerne på begge dele så det ikke bliver sumpet.
Noter
Det er bedst hvis gulerod kommer i lige inden servering, men det kan være tricky.
Det mest af opskriften afhænger af hvornår ingredienserne kommer i, i forhold til hindanden. Prøv gerne at give grønsagerne lidt for lidt, så de stadig er lidt sprøde og friske.
Tilsæt evt hvidløg såfremt man foretrækker det.