Omuraisu


Omuraisu
Krydrede ris i en lækker indpakning af æg.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken Japansk
Antal 1

Ingredienser
  

Æggeblanding

  • 1 smule Ost
  • 1 sjat Mælk
  • 1 tsk Mælk
  • 3 stk Æg

Stægte Ris

  • 1 Kop Ukogte Ris Koges
  • 1 håndfuld Frosne Ærter
  • 1 stk Gulerod
  • ½ stk Løg, finthakket.
  • ½ tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Siracha Sauce
  • ½ tsk Tørret Knust Koriander
  • ½ tsk Løgpulver
  • 150 g Kylling eller Quorn
  • 1-2 spsk Ketchup

Sådan gør du
 

Ris

  • Kog ris efter anvisning
  • Steg løg og fårårsløg på pande.
  • Tilsæt kød eller pretend-kød og steg til brunet.
  • Tilsæt kogte ris og steg en passende mængde.
  • Tilsæt andre ingredienser og steg til gulerødderne er møre, de frosne ærter ikke længere er frosne og til sulten er ved at overtage din dømmekraft. Sæt til side.

Omu

  • Pisk alle ingredienser til æggeblandingen sammen.
  • Kom olie på en pande med god slip-let
  • Held blanding ud så det cirker fylder hele panden, ikke for tyndt, men ikke for tykt.
  • Steg blandingen på panden uden at røre, til blandingen er næsten gennemstægt, prøv dog at holde "æggekagen" gylden, ikke brun.
  • Kom fyld ris på cirka halvdelen af "æggekagen" og fold den på midten.
    Hvis den går i stykker skal du være opmærksom på at den stadig smager lige så godt, selv hvis den er gået i stykker.
  • Form evt. hele hærligheden med et stykke køkkenrulle og dekorer med ketchup.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering