Omuraisu

Krydrede ris i en lækker indpakning af æg.
Ingredienser
Æggeblanding
- 1 smule Ost
- 1 sjat Mælk
- 1 tsk Mælk
- 3 stk Æg
Stægte Ris
- 1 Kop Ukogte Ris Koges
- 1 håndfuld Frosne Ærter
- 1 stk Gulerod
- ½ stk Løg, finthakket.
- ½ tsk Hvidløgspulver
- 1 tsk Siracha Sauce
- ½ tsk Tørret Knust Koriander
- ½ tsk Løgpulver
- 150 g Kylling eller Quorn
- 1-2 spsk Ketchup
Sådan gør du
Ris
- Kog ris efter anvisning
- Steg løg og fårårsløg på pande.
- Tilsæt kød eller pretend-kød og steg til brunet.
- Tilsæt kogte ris og steg en passende mængde.
- Tilsæt andre ingredienser og steg til gulerødderne er møre, de frosne ærter ikke længere er frosne og til sulten er ved at overtage din dømmekraft. Sæt til side.
Omu
- Pisk alle ingredienser til æggeblandingen sammen.
- Kom olie på en pande med god slip-let
- Held blanding ud så det cirker fylder hele panden, ikke for tyndt, men ikke for tykt.
- Steg blandingen på panden uden at røre, til blandingen er næsten gennemstægt, prøv dog at holde "æggekagen" gylden, ikke brun.
- Kom fyld ris på cirka halvdelen af "æggekagen" og fold den på midten.Hvis den går i stykker skal du være opmærksom på at den stadig smager lige så godt, selv hvis den er gået i stykker.
- Form evt. hele hærligheden med et stykke køkkenrulle og dekorer med ketchup.